Število obiskov
 
Kričač
Kdo je z nami?

 
Povej prijatelju
 
Zanimive povezave
 
Plesna zasedba d-dance sprejema nove clane        03.01.2006
Plesna zasedba D-Dance sprejema nove clane, željne plesa in dobre zabave !
Skupina bo delala na lastnih show programih, prav tako pa bo redna spremljava na nastopih pevke D-Lady. Avdicija za nove clane bo v CETRTEK, 12.01.2006 ob 17.30 v plesni dvorani fitnes centra PANTER, Stegne 11, Ljubljana. Vabljeni!
Kontakt s skupino: info@d-lady.net, www.d-lady.net, 031 644 974
Drugace pa se skupina D-dance širi za potrebe show programov kot tudi za spremljavo pevke D-Lady. Pravkar je na radijske postaje zaromal njen novi single z naslovom Disco Jockey, ki se ga da poslusati tudi na spletni strani www.d-lady.net, ki bo ugledala luc sveta po novem letu. Tako jih vse caka veliko dela in upajo, da jim bo avdicija prinesla nove zagrizene plesne talente.
Mutya Buena zapušca Sugababes
Razlog njenega odhoda je povsem osebne narave. Mutyja pricakuje otroka.

Dvajsetletna pevka silno popularne ženske pop skupine Sugababes je potrdila, da odhaja iz benda. Mutyja želi vec casa posvetiti svoji hcerki Tahlii. Preostali clanici, Keisha Buchanan ter Heidi Range, že imata zamenjavo, vendar še noceta izdati imena nove clanice. Mutyja je dejala: "Moja odlocitev, ki je bila zelo težka, temelji na povsem osebnih razlogih. Uživala sem v neverjetno uspešni karieri. Ponosna sem na vse, kar smo Sugababes dosegle. Navdušena sem, da bo v bend prišla nova punca. Dobila je eno najboljših služb na svetu."

Nova zasedba Sugababes se po prvic predstavila na stadionski turneji Take That, na kateri bodo Sugababes posebne gostje.
 
Brianovo življenje najboljša komedija        05.01.2006
Copyright 2006 Juba. Vse pravice pridržane.Brezplac(na izmenjava oglasov

Vaš 88x33 bannerček?
Brezplačno seveda (klik)

Brianovo življenje, filmska parodija Jezusovega življenja na nac(in britanske humoristic(ne skupine Monty Python, je Otoc(anom najboljša komedija vseh c(asov. Vsaj tako je pokazala anketa televizijske postaje Channel 4.
V filmski anketi britanske televizijske postaje Channel 4, kjer je 1. januarja 2006 sodelovalo preko 22 tisoc( obiskovalcev, so izbirali najboljšo komedijo vseh c(asov. Na prvo stopnic(ko se je prepric(ljivo uvrstil film Brianovo življenje ("Monty Python's Life of Brian"). Kontroverzna parodija Jezusovega življenja je bila posneta leta 1979, za seboj pa je film pustil komedijo Ali je pilot v letalu? ("Airplane!").
 
Mutya Buena zapušca Sugababes        03.01.2006
 
Domov
Forum
Novice
Napovedi filmov
Ocene filmov
Opisi filmov
Besedila pesmi
Kino spored
Knjiga gostov
Kontakt
Navigacija
 
Kolosej in Mobitel predstavljata Kinodan        08.01.2006
Vsak torek je Kinodan, dan, ko v Koloseju veljajo spremenjene nižje cene vstopnic. Z akcijo, ki jo sponzorira Mobitel in ki je nastala po vzoru podobnih akcij v Evropi, želimo opozoriti, da je ogled kina zabavno doživetje ter prijeten nac(in preživljanja prostega c(asa s prijatelji, družino ali s samimi seboj. Hkrati pa je lahko tudi kulturno doživetje, ki se lahko primerja z obiskom gledališc(a, koncerta ali razstave.

Cene vstopnic v Kolosejevem sistemu ob torkih, ko je Kinodan:

center                               redna cena        Kinodan
Ljubljana in Koper        1.100 SIT        890 SIT
Maribor                                 900 SIT        555 SIT
Celje                                 755 SIT        555 SIT
Kranj                                 990 SIT           /
 
DivX se bo šel internetno filmsko distribucijo     09.01.2006
Podjetje DivX namerava v letu 2006 razširiti svojo ponudbo tudi na distribucijo: preko njihove spletne strani se bo dalo legalno sneti filme. To bo ekvivalent nakupu DVD-ja: uporabniki bodo lahko film gledali na osebnem rac(unalniku ali pa si ga zapekli in si ga ogledali na z DivX-om kompatibilnim playerjem.

 
    SLOhosting.com priporoča :